GİRESUN / BULANCAK - Aydındere Ortaokulu

Aydındere Ortaokulu

Adres
AYDINDERE BELDESİ MERKEZ MAH. CUMHURİYET SK. AYDINDERE IMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO: 34 BULANCAK / GİRESUN
Vizyon
Bilimsel ve akademik eğitim ile öğrencilerini başarıya hazırlayan, kişiye özgü rehberlik hizmetleriyle fark yaratan dünya çapında okul olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, Dürüst, Kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan ufku geniş, işbirliğine önem veren, yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazır “BİZ” ruhunu taşıyan mutlu olmayı bilen öğrenciler yetiştirmektir. Bütün bunları yaparken öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak misyonumuzdur.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim.
Başlama:08.30 Bitiş :15.30
Servis
Okulumuz öğretmenleri ilçe merkezinden servisle gidiş geliş yapmaktadır.
Aydındere Beldesi
Okulumuz Bulancak merkezine 50 km uzaklıkta bulunmaktadır.